wat doen we?

Elke woensdagavond organiseren we originele en uitdagende programma's voor onze leden. Je kunt hierbij denken aan:

karaoke, (speur)tochten, koken en bakken, creatieve activiteiten,  quizspellen (zoals: ik hou van holland), sportieve activiteiten, toneelspel, een filmavondje, bowlen, casinospelen, educative activiteiten en nog veel meer.  

Maar we gaan ook marsmallows roosteren boven een kampvuur of doen we een eigen versie van Ik hou van Holland of wat dacht je van een avondje griezellen in de bossen. Je kunt het zo gek niet verzinnen of wij gaan het doen!

Al onze programma's zijn op het niveau van onze leden aangepast en sluiten aan bij de activiteiten gebieden van de scouting. We proberen onze leden door middel van onze activiteiten te stimuleren om hun grenzen op te zoeken, zich te ontwikkelen en samen te werken. Ook betrekken we onze leden bij het voorbereiden van de programma's. We gaan altijd uit van de behoefte, mogelijkheden en interesses van onze leden. Regelmatig vragen we ze wat ze leuk vinden om te doen en proberen dit dan te realiseren. Tot nu toe hebben we al veel leuke en uitdagende programma's gehad!!!

Wil je zien wat we doen? kijk dan op onze facebookpagina, daar staan veel foto's en verhalen op: 

https://www.facebook.com/scoutinghaarenblauwevogels?ref=hl